Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvad kan vi?

BGRAPHIC løser grafiske opgaver, som er tilpasset den enkelte kunde. Hvad enten du har behov for helt nyt design eller vil forny eksisterende design, om du kommer med et lille bitte projekt eller et kæmpestort, om du er en 500-mands virksomhed eller en ivrig iværksætter, så lytter vi og udarbejder præcis, hvad du har behov for.

BGRAPHICs tegnestue på Amagertorv 19

Visuel identitet

Et godt og gennemarbejdet designprogram er en del af fundamentet for din virksomhed. Din virksomheds visuelle identitet skal understøtte din branding og vise alt det, du som virksomhed GØR, SIGER og SYNER.

Der er mange virkemidler, der skaber et godt design. Logo, navn, en nem og letlæselig webadresse, forretningsstrategi og koncept. Vi skaber rammerne for den kommunikation, som du skal have med dine målgrupper og dine interessenter. Dit design skal skabe en merværdi, en samlet logik, der gør, at din virksomhed fremstår komplet. Vi hjælper dig frem til den rigtige plan for dig og din virksomhed.

Se eksempler på vores løsninger for visuel identitet

Cap med A i det nye design for Professionshøjskolen Absalon

 

På tværs af medier

Når du har noget at fortælle. Når verden skal vide, hvad din virksomhed arbejder med. Dit budskab står stærkere, hvis du sender budskabet ud mange steder og skaber synergi og dialog mellem de forskellige medier og platforme.

Vi rådgiver dig om de optimale veje for at få din produkt ud til netop din målgruppe. Hvad enten det er gennem stærk markedsføring, en kampagne på nettet eller på en konference med stand, bannere, folder mv.

Vi udtænker det perfekte koncept til dig og designer løsninger, der fungerer på alle de nødvendige platforme.

Se eksempler på vores arbejde på tværs af medier

Program for ESPON til Maltakonference

Tryk

De trykte medier er måske ved at blive erstattet af digitale løsninger. Vi oplever, at der trykkes i mindre oplag end før, men en tryksag har nu fortsat sin berettigelse. Den kan nå din målgruppe i mange forklædninger.

Vi holder stadig af duften af tryksværte. Du kan få tryksager i alle formater, bare fortæl os, hvad du har brug for. Vi trykker hos dygtige samarbejdspartnere, og vi sikrer, at kvaliteten er i top. Lagerføring, udsendelse og logistik er vi eksperter i. Og ikke mindst levering til tiden. Den tror vi på! Og vi når det altid!

Nogle af de tryksager, vi har udarbejdet, ligger på www.issuu.com/bgraphic.dk.

Se flere eksempler på vores tryksager

Finansloven 2019

 

Web og sociale medier

Dit website og dine sociale medier skal understøtte din forretning, din virksomhed eller dit budskab. Vi hjælper dig godt i gang med informationsarkitektur, smukt design og en velfungerende løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Et website skal være let at finde rundt på, du skal føle dig serviceret og få lyst til at vende tilbage. Websitet skal være responsivt, hvilket betyder, at det optimeres og står flot på både desktop, tablet og smartphone. Og når dit website er aktivt, kan du gå på Facebook, LinkedIn og Twitter. Vi udarbejder en strategi for dig – hvordan du kommer i gang og løbende vedligeholder både website og sociale medier.

Se eksempler på vores cases om web og sociale medier

Marine Ingredients' website på desktop, tablet og mobil

Digitalt

Tilstedeværelse på digitale medier er et must. Din virksomhed kan henvende sig til en bredere eller en helt ny målgruppe. Vi er vant til at tilrettelægge publiceringer specielt til web, så designet passer i størrelse og lækkerhed.

Vi designer skabeloner i InDesign eller til Officepakken, så I selv kan udarbejde jeres udgivelser i et flot og ensartet design – og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis I har brug for det.

Derudover udarbejder vi alt fra elektroniske nyhedsbreve og bannerannoncer over e-bøger og pfd’er til e-publicering til PowerPoint-præsentationer, Prezi-præsentationer, infografikker og animationer til jeres digitale platforme.

Se eksempler på cases om digitale medier

Forsider af årsrapporter for KMD – vist på tablet
Forrige
Næste