Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Movia – Portalen Nemskabelon

Værktøj og undervisning, som gør kommunerne selvhjulpne

BGRAPHIC har været Movias forlængede arm i forbindelse med projektledelse, design af og undervisning i selvbetjeningsværktøjet NemSkabelon.

NemSkabelon er en portal, hvor kommuner kan udarbejde kommunikation om offentlig transport til deres borgere. Portalen er udarbejdet for, at kommunens medarbejdere hurtigt kan udarbejde materiale – uden at skulle kontakte Movia hver gang.

BGRAPHIC har været med i forløbet fra dag ét
Vi har brainstormet med Movia på, hvad portalen skulle hedde, hvad den skulle indeholde, og hvordan Movias egne og kommunernes medarbejdere skal lære portalen at kende og have lyst til at tage den i brug.

Portalen indeholder skabeloner til avisannoncer, plakater, hængeskilte, postkort mv. BGRAPHIC har udarbejdet alle skabeloner ud fra den eksisterende designmanual.

Derudover har vi stået for projektet med at designe materiale, udarbejde explainervideoer samt at få både portal og website i luften – og vi har afholdt workshops med undervisning i portalen for både Movias egne medarbejdere og medarbejdere i kommunerne.

Det har været et stort og nytænkende projekt, og det har været spændende at få lov at spille en stor rolle i mange forskellige dele af opgaven!

Se website, skabeloner, videoer og meget andet på www.nemskabelon.dk

 


Lignende cases